Ting du bør se etter i et putetrekk

Hvis du er ute etter rimelig og allsidig måte å dekorere huset ditt, så uten tvil, kjøpe deg noen puter. Et godt designet og levende putetrekk kan endre hele stemningen i et rom og gjøre det ser mer spennende. Den har betydningsfulle å bringe et liv i alle rom i huset ditt, enten det er en stue eller soverommet ditt. Vakre putetrekk fra TrendCarpet kan løfte en grunnleggende sofaen og gjøre en seng mer tiltalende. De legger til mer dybde, farge og tekstur i et rom, noe som gir en vibe til hvert hjørne. Alt du trenger å gjøre er å kaste noen godt designet og levende puter i å holde tritt med trendene i hjemmet dekor og voila, har du en varm, elegant og levende plass. Bortsett fra, tidligere du tenke på gjør alle bestemmelse å kjøpet alle putetrekk, du nød å sikre det du har plukket retten ettall for din område.

Her er noen tips for å sikre å se etter i putetrekk.

Se opp for farger

Når du går å kjøpe putetrekk, først analysere rommet farger. Rom farger er allerede en del av innredningen. Gjennomgå fargene på møbler, dekor stykker, tepper og gardiner og sørg for at putetrekk matche fargen familien. Ellers kan det se ut som alt i rommet kjemper for oppmerksomheten til de besøkende. Så, gå for farge-koordinert utseende som vil være den riktige avgjørelsen som det vil bidra til å ramme rommet.

Antall puter

Ideelt sett, antall puter du legger i huset ditt avhenger av din preferanse og stil. Men hvis du går med trenden, kan du velge oddetall. I et moderne rom, kan du gjøre en vurdering for å velge for et annet antall pute fyllstoffer og i en tradisjonell en, Hold deg til et par tall. En annen dekor trend kan være på en fem-seters sofa som du kan kaste tre puter og på en fire-seters gå for to.

Pute stoff er viktig

Nå er det på tide å sjekke stoffet på puten dekker. Velg pute stoffet veldig klokt fordi det kan legge utseendet faktor og definere sin levetid. Hvis du vil legge til noe tekstur til rommet ditt gjennom putetrekk design, gå for for lin, jacquard, og fløyel. Men hvis du kommer til å pryde ditt hjem for en lengre tid, gå for polyester og bomull. Og disse stoffene er ganske lett å vedlikeholde.

Se på størrelse og form

Hvis du ønsker å lage en fengslende utseende til rommet ditt, gå for en blanding av forskjellige størrelser og former av putetrekk. Bland dem godt for å oppnå utseendet du ønsker. En større pute vil gjøre rettferdighet til en større sofa og seng, hvor en mindre en for en liten og delikat sofaen ville være ryddig og godt å gå. Men putetrekk 45×45 cm eller 18×18 tommers størrelse ville gå perfekt med alle større sittemøbler. Putetrekk 45×45 cm ville være et ideelt valg for en større sofa eller blid til pop ut. Det vil gi et rom en luksuriøs Vibe.

Bruk av pute

En pute er en allsidig stykke tilbehør som kan brukes på alle møbel for å forbedre sitt utseende. Plasser dem foran puter eller strø dem på teppet eller sofaen, de ville se så fancy som deg. Også, hvis du ønsker å gi en slapper effekt, kan du legge dem til stolen eller Barkrakk. Du kan også rotere disse putetrekkene og nyte et friskt nytt utseende nå og da.

Vurder disse tipsene ovenfor for å følge når du foretar et kjøp av putetrekk for ditt hjem innredning. Disse tipsene vil hjelpe deg å gi en følelse av en koordinert og godt utformet plass i hjemmet ditt. Vakre putetrekk kan Gran opp alle rom og legge til en design uttalelse til det. Ta dem med en tanke Behandle og se hvordan de løfter ditt hjem innredning. Følg puten trender. Gå for floral designer putetrekk i pastellfarger som kan gjøre ditt Space beroligende og rolig, og kan kjapt gjøre rommet ditt lyst og vakkert. Disse tipsene nevnt ovenfor ville hjelpe deg på noen måte å sprite opp ditt hjem innredning.