Anna lattiallesi sen ansaitsemaa tyyliä

Kaikista raikasta tyyliä huoneeseesi luovista esineistä vain yksi on ylitse muiden. Mikä sisustuselementti taikoo tyyliä huoneeseen kuin huoneeseen? Tietenkin matto. Taulut koristavat seiniä, kun tuolit ja pöytä toimivat huonekaluina, joten miksi jättäisit lattian tyhjäksi? Hanki matto ja anna kodillesi sen ansaitsema sisustus.

Kun ostat maton kotisi lattialle, pidä nämä asiat mielessä:

  • Huoneen ja maton väri

Kun lähdet shoppailemaan ja etsit parasta mattoa kotiisi, pidä mielessä sisustuksen väri ja kalustus. Sopiiko maton väri huoneeseen? Esimerkiksi jos huone on valkoinen, voit valita punaisen, pinkin tai oranssin maton. Mutta huone, jonka seinät ovat harmaat, mustat tai muuten tummat, vaatii kultaisen, hopeisen tai tummansinisen maton. Lattialle asetetun maton täytyy sopia myös kotisi kalusteisiin.

  • Haluatko kuviollisen maton?

Jos huoneetta ei ole useita kalusteita tai haluat sen näyttävän elävämmältä ilman turhia tavaroita, voit valita kirkkaan värisen maton näyttävillä kuvioilla. Jos kotisi lattia on kuvioton ja väriltään huomaamaton, kukkakuvioinen matto useissa väreissä piristää sitä. Huone herää eloon ja matto kiinnittää heti vieraidesi huomion. Pidä mattoa näytillä ruokapöydän edessä tai sohvaryhmän väliin aseteltuna.

  • Yksinkertaisuus on kaunista

Vastakohtana näyttävälle matolle on viisaampaa valita yksinkertainen ja vaaleanvärinen matto TrendCarpet-kaupasta, jos kotonasi on paljon kalusteita ja värejä. Yksivärinen matto tuo esiin kotisi sisustusta. Jos valitset kuviollisen maton kuviollisen lattian päälle, huone muuttuu tunkkaiseksi ja liian täydeksi. Siksi yksivärinen matto on parempi vaihtoehto. Hanki matto, joka sopii sinun kotisi lattiaan parhaiten.

  • Lisää lattiallesi eloisaa tyyliä

Jos rakastat hauskan näköisiä huoneita, jotka sopivat luonteeseesi, kirkkaan väriset tai moniväriset matot toimivat sisustuksesi apuna. Älä lisää iloa pelkästään huoneeseesi vaan myös elämääsi. Valmistaudu bilettämään läpi yön hauskasti sisustetussa huoneessasi. Valitse monivärinen kukkakuviollinen matto tai yksivärinen kirkkaan oranssi, keltainen, punainen tai vihreä matto. Uusi matto tekee koko talostasi eloisamman.

  • Pidä huoneesi rauhallisena

Maton avulla voit myös pitää sisustuksen yksinkertaisena ja rauhoittavana. Hanki makuuhuoneeseen valkoinen matto. Valitse esimerkiksi valkoinen lampaantalja. Valkoinen matto peittää lattian luoden lämpöä huoneeseen. Koko huone ja sen lattia näyttävät seesteisiltä katsojan silmään. Tee huoneesta yksinkertaisen tyylikäs.

  • Lisää valot matoilla päällystetylle lattialle

Voit koristaa lattiaasi entisestään asettamalla pieniä lamppuja tai ledivaloja istumista varten hankittujen mattojen päätyihin. Käytä keltaisia tai valkoisia lamppuja, jotka sopivat mattosi väreihin. Jos hankkimasi matto on valkoinen, suosittelemme keltaisia tai valkoisia lamppuja tai pieniä ledinauhoja. Siniset valot puolestaan menevät yhteen viininpunaisten mattojen kanssa. Voit lisätä mattojen päälle myös värikkäitä tyynyjä, jos haluat luoda kotoisampaa tunnelmaa.

Yhteenvetona voisimme sanoa mattojen lisäävän kotisi charmia. Testaile eri värejä ja materiaaleja, koska maton valinta on viimekädessä kiinni sinun mieltymyksistäsi. Lisää kotiisi eloa tai pidä sisustus yksinkertaisena. Tee kodistasi itsesi näköinen!