close
POST JAN – 20

En trasmatta är definitivt ett värdigt tillskott till din heminredning. Trasmattor är enkla, knäppa och passar nästan på alla platser. De är samtida och återspeglar också moderniteten i din tanke och livsstil. Trasmattor från TrendCarpet, eftersom de kan skapas enkelt och snabbt, finns i en mängd olika alternativ, former och färger. De är vanligtvis robusta och kan användas för en mängd olika syften.

Det finns emellertid fortfarande några saker du kan komma ihåg för att hitta en trasmatta som är mer hållbar än de andra (med tanke på att det är en prioritering för dig).

Saker att komma ihåg

Med några punkter i åtanke kan du fullständigt göra din trasmatteshopping och hitta de mest hållbara produkterna som finns där ute. Några väsentliga tips att komma ihåg är –

  1. Storlek- Beroende på verktyget kan en trasmatta fås i olika storlekar. Den mest populära längden är en trasmatta 3 meter. Detta säkerställer att mattan är tillräckligt stor för att täcka betydande golvytor och kan ta vardagsslitage hårt. En matta som är tillräckligt stor skulle också stickas mer intrikat och med mer tålamod än den är mindre. Det är därför en trasmatta 3 meter är industristandarden och är också mycket tillförlitlig om du letar efter hållbarhet.
  2. Material- Naturliga material som bomull och ull är de föredragna valen om du vill att ditt trasdäck ska hålla kvar. Det kan också vara intressant för dig att ta reda på om materialet som har gått in i ditt trasdäck på 3 meter, är återvunnet eller inte. Mattor som dessa öppnar ett stort utrymme för återvinning och är lämpliga för miljön.
  3. Trafik- Tänk på hur mycket trafik som kommer vara på trappan och välj därefter. I områden med hög trafik måste mattan vara robust och vara tillverkad av naturliga bestående material.
  4. Radräkning- Detta är en vanlig metrik för knop per kvadrat tum på mattan. Den allmänna standarden är att ju högre radräkningen är, desto bättre skulle mattan vara och desto bättre kommer den att prestera för dig. Ett högre radantal är direkt korrelerat med kvalitet, och du kan vara säker på det.
  5. Hög- Innebär fiberns djup, skulle högen också direkt bestämma mattans hållbarhet. En låg hög skulle betyda en tunnare trasmatta, men det skulle vara lättare att underhålla och skulle klara sig bättre på lång sikt jämfört med ett plyschdäck med en hög hög.
  6. Nålantal- Nålantalet för en trasmatta är antalet fibrer som är sammansatta för att skapa mattan. Enkelt sagt, ju högre räkningen är, desto längre skulle mattan hålla. Detta beror på att det skulle vara tätare och därmed längre slitage. Detta är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du handlar trasmattor.
  7. Pålitliga säljare- Även om det ges efter att du har kommit fram till alla andra aspekter av trasmattan, är det viktigt att välja betrodda säljare. Du kan inte välja det billigaste, men du måste också ha gjort din forskning om olika alternativ tillgängliga för dig. Detta skulle hjälpa dig att se till att du inte är lurad och köper mattor av äkta kvalitet.

Trasmattor för alltid

Oavsett vilken typ av trasa du väljer är livslängden avgörande för att handla en. En matta som håller längre gillas mer. Och med ovannämnda saker att komma ihåg skulle det inte vara några problem nästa gång du letar efter en.

admin

The author admin

Leave a Response