Tapoja sisustaa koti kirkkaankeltaisella

Keltainen on pirteä ja kupliva väri, joka nostattaa tunnelmaa heti. Kun kävelet keltaiseen huoneeseen, huokuu sinuun automaattisesti positiivista energiaa. Mutta jos olet sisustaja, keltainen saattaa tuntua sinusta hankalalta. 

Keltainen on sisukas väri, joten sen käyttäminen makuuhuoneessa ilman liiallista räikeyttä on hankalaa. Mutta keltainen on onnellisuuden, positiivisuuden ja auringonpaisteen väri eli sen omaan arvoonsa jättäminen on vääryys. Siksi haluamme auttaa sinua oppimaan, kuinka sisällyttää pilkahduksia keltaista makuuhuoneeseesi käyttämättä väriä liikaa.  

Tilaa keltainen matto alan parhaasta nettikaupasta ja lisää huoneeseesi väriä sekä positiivista tunnelmaa. Tämän ratkaisun lisäksi voit sisällyttää keltaisen värin kotiisi monilla eri tavoilla tekemättä kompromisseja tyylikkyyden kanssa. 

Keltaista vihreällä ja sinisellä 

Luodaksesi lämpimän ja mukavan oleskelutilan voit valita väripalettiisi keltaisen, vihreän ja sinisen. Esimerkiksi voit tehdä keltaisesta väristä huoneen katseen vangitsijan, kun huoneessa on keltainen matto tai sohva. Mutta jätä seinät sinisiksi ja lisäile tilaan vihreitä yksityiskohtia, kuten kasveja. Kun kaunis keltaisen, vihreän ja sinisen sinfonia on täydellinen, voit alkaa suunnitella suuria ideoita tässä kotisi eloisessa nurkkauksessa. 

Keltaista ja pastellivärejä

Yleensä oletus on, että pastellin sävyt sopivat vain lastenhuoneisiin. Tämä ei ole totta: nuorekkaan ja rennon makuuhuoneen sisustaminen onnistuu pirteällä keltaisella ja pastellin sävyillä. Pidä keltainen huoneen päävärinä, kun sinulla on keltainen matto, seinät, kalusteet, ym. Kun olet asetellut keltaiset elementit haluamiisi paikkoihin, rauhoita huonetta pastellinsävyillä, kuten pinkeillä seinillä, harmaalla matolla, valkoisilla huonekaluilla ja niin edelleen. Pidä yksi huoneen keskeisistä elementeistä keltaisena ja loput pastellin sävyissä tasapainottaaksesi sisustuksen.

Keltainen luo romanttista tunnelmaa

Kun suunnittelet asunnon päämakuuhuonetta, huoneen tulee kuvastaa sekä maskuliinista että feminiinistä tunnelmaa. Tähän tehtävään keltainen on todella avuksi. Esimerkiksi suunnitellessasi neutraalia makuuhuonetta mustavalkoisen värisenä voit luoda raikasta tunnelmaa keltaisella. Yksi keltainen yöpöytä, keltainen matto, aurinkoiset raidat tai pieni keltainen koriste-esine lisäävät huoneen romanttisuutta.  

Keltaisen rauhoittavat sävyt

Jep, keltainen on rohkea ja räikeä väri. Toisinaan se kuitenkin auttaa vähentämään muiden värien voimakkuutta. Jos olet muuttanut uuteen asuntoon, jossa on indigon väriset seinät, on päänsärky taattu. Et voi muuttaa seinien väriä ilman vuokraisäntäsi lupaa, mutta voit leikata lävitse indigon voimakkuudesta, kun asunnossasi on keltainen matto, tyynyjä, tuoli tai muita keltaisia huonekaluja. 

Klassinen kosketus keltaista ja valkoista

Et voi koskaan mennä vikaan klassisella keltaisen ja valkoisen yhdistelmällä. Valkoinen lisää raikkautta ja tekee tilasta rauhallisen, kun taas keltainen lisää kontrastin syvyyttä huoneeseen. Jos huoneessa on valkoiset seinät ja lattiat, voit käyttää keltaisia raitoja, lakanoita, tyynyjä ja mattoja tuomassa syvyyttä tilaan. Mutta klassiset keltavalkoiset huoneet eivät sisällä muita värejä, koska se rikkoo tyylin magian. 

Valitse sinapinkeltainen

Jos haluat piristää huonetta näyttävällä keltaisen sävyllä, mutta et halua liian räikeää ja silmiinpistävää keltaista, valitse sinapinkeltainen. Maanläheinen ja moderni sinapinkeltainen ei ole liian kirkas tai pistävä. Väri ei häiritse arkeasi. Toscanan maaseututyylisissä kodeissa sinapinkeltainen on tärkeä väri, joka luo maanläheistä tyyliä luomatta liian vahvaa kuvaa.  

Pirteän keltainen huone lapsille

Kun suunnittelet makuuhuonetta perheen pienimille, voit hillitä yksiväristä pinkkiä keltaisen eri sävyillä. Keltainen väri auttaa sinua luomaan pirteän, iloisen ja elegantin huoneen lapsellesi. Lisäksi voit lisätä kukkakuvioita tai maanläheisiä kuvioita keltaiseen huoneeseen muuttaaksesi vauvanhuoneen entistä kauniimmaksi. 

Keltainen piristää tylsän ja yksipuoleisen makuuhuoneen tyyliä. Sinun täytyy oppia tavat, joilla tuoda keltaisen sävyt makuuhuoneeseen ilman, että ne jättävät kaiken muun allensa. Lisäksi sinun täytyy valita täydellisen keltaisen sävyiset sisustuselementit huoneeseen, kuten matot, tyynyt, ym. Kaikki keltaiset huonekalut voidaan tilata netistä vaikka heti!